We need you!

Du har set dem på Fastaval, på John TV og DR HD. Du har læst debatten, hørt musikken og set kalenderen.
Du har hørt deres sange, spillet deres spil og set dem i aktion.

Hvem er der tale om? DIRT BUSTERS! De heltemodige krigere der har hørt kaldet – kaldet om at gribe tilvåben, og bekæmpe Kaos.Disse Helte har i årevis holdt Fastaval ren. De har sørget for skinnende toiletter, tømte skraldespande, vaskedegulve, de har kæmpet for renheden i det køkken din mad kommer fra. De har fjernet den skål havregryn medmælk gutten i morgenmadskøen tabte på gulvet, ryddet op efter ham der brækkede sig udover håndvasken ogham der gjorde det tæt på din sovepose i sovesalen - rent, rent, rent!Du har sikkert selv på et tidspunkt haftbrug for hjælp af en DIRT BUSTER, og fået det.

DIRT BUSTERS arbejder i døgndrift i løbet af Fastaval for at skabe et godt, rent og hyggeligt miljø for DIG!

''Gid jeg kunne hjælpe disse fantastiske folk''

Det kan du, for DIRT BUSTERS har brug for DIG!
Hvorfor dig, og hvordan? Dig, ja, lige netop DIG: fordi også du kan være en HELT.
Det kræver ikke meget. Smid dit affald i skraldespanden, ikke på gulvet, angrib dit slæbespor i kummen med toilet børsten og mind folk omkring dig om at gøre det samme. Ligger der lidt skrald på et bord? Smid det i en skraldespand. Spørg kiosken om du kan gå ud med deres tomme flasker eller vaske deres toastmaskiner. Få minutter – stor forskel!

''Men jeg har mere i mig en bare at holde styr på mig selv''

AWESOME!
Så du mener du har hvad der skal til?

DIRT BUSTERS søger DUST BUSTERS. En DUST BUSTER, er en frivillig person der har valgt at bruge sin fritid imellem to spil på at tage sin tørn og gøre noget godt for Fastaval. 2 minutter, 5 minutter eller et helt sweep af Bug City – alt hjælp er værdsat. Husk at Renhedens flod Katharsis er skabt af mange små rene bække!

Du vil modtage et kort kursus i rengøring, også kaldet ’Rengørings Zumba’ af en uddannet og erfaren DIRT BUSTER ’Rengørings Zumba’-instruktør.

Du vil blive iklædt en POWER ARMOR (DUST BUSTER’s kampkeddeldragt) og få et DUST BUSTER medlemsnummer.

Du vil få udleveret de nødvendige våben, og indgå i et squad eller en BAM sammen med de mægtige DIRT BUSTERS og andre DUST BUSTERS der har fået samme træning som dig.

Du vil blive sat ind på frontlinien i kampen imod KAOS og kæmpe side om side med dine nye brødre.

Når Du har været indsat på dit første sweep vil du få overrakt et ”I did MY part” badge, så andre kan se at du har sat Fastaval og andre congængere, før dig selv, deltaget i kampen mod Kaos og i sandhed er en DUST BUSTER.

Og vent! Der er endnu mere! Udover fællesskabet, lykken ved at gøre en forskel og den øgede heroappeal (M/K), kan som DUST BUSTER nu opnå op imod 100 forskellige achievements der tildeles som seje badges og muligheden for at blive nævnt med navn i DIRT BUSTERS hellige analer – så du for evigheden vil stå i DB-sagaen som en der gjorde en forskel!

Tøv ikke

Meld dig som DUST BUSTER

Meld dig i DB HQ eller snak med en Dirt Buster